kartomatfredrik.blogg.se

Denna blogg handlar om min LIA (Lärande I Arbete) på Svenska Mätcenter AB.

Reflektioner inför LIA 2

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 

Mina förväntningar inför LIA 2 var att försöka få plats på ett välrenomerat konsultföretag med ett brett register inom mätningsteknik då jag gjorde LIA 1 på Mätningsenheten vid Malmö Stadsbyggnadskontor.

Mina mål är att vidareutveckla mina kunskaper inom mätningstekniken, dels genom att få prova på nya arbetsuppgifter som skiljer sig från vad jag provade på under LIA 1 men också genom att repetera de arbetsmoment jag redan fått prova på. 

Skolans mål är att jag kan redogöra för företagets kart- och mätningstekniska produktion och produktionshjälpmedel samt att skaffa mig erfarenhet av att använda dessa hjälpmedel.

Mina förhoppningar är att praktiskt och teoretiskt få en inblick i vad det innebär med maskinstyrning och volymberäkning samt att "bygga upp" byggnät. Eftersom jag gjorde en (hel)del inmätning under LIA 1 vill jag hålla detta moment till ett minimum, såvida det inte gäller situationer och/eller tillvägagångssätt som jag inte varit med om tidigare.

 

Jag ser fram emot att jobba i ett konsultföretag och skaffa mig erfarenhet därifrån men också att få mina mål uppfyllda och därigenom öka på mina kunskaper och färdigheter. Svenska Mätcenter AB kommer säkerligen att motsvara mina förväntningar.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.